FRÅGOR & SVAR

Nedan följer “Besöksinformation” och information om “Priser och öppettider” samt praktiska detaljer.

Var och hur köper jag mina biljetter?
Klicka här för att se när och var våra föreställningar äger rum. Klicka sedan på “Boka biljetter” för att få all information du behöver för att beställa biljetter. Var noga med att du endast köper biljetter från länkarna på pawpatrollive.se

Vad kan jag förvänta mig på en PAW Patrol Live! show?
PAW Patrol Live! ger dig en unik upplevelse för dig och ditt barn. Som ett barns första teaterföreställning kan det vara början på en livslång resa för att njuta av och lära sig genom live-uppträdande. Här är några saker att komma ihåg när du planerar ditt besök. De flesta barn är bekanta med underhållning som sker på tv och datorskärmar. Förklara att det här kommer att bli annorlunda, eftersom det kommer att finnas en show som händer live framför dem. Sjung gärna med, dansa, klappa och ha kul! Men, tänk på att visa hänsyn till dem omkring dig. Låt inte ditt barn stå på stolen eller bär inte ditt barn på axlarna. I mitten av showen är det paus för att sträcka på benen, eventuellt fylla på energi eller gå på toaletten. Observera också att under showen finns blinkande ljus och strålkastare, och det kan förekomma konfetti på slutet.

Ska jag boka mina biljetter i förväg?
Vi rekommenderar att förköpa biljetter då vi ej kan garantera att det finns biljetter kvar på plats.

Hur mycket kostar biljetterna? När kommer ni till min stad?
Biljettpriserna varierar beroende på biljettkategori som ser olika ut stad för stad. För mer information klicka dig vidare på staden du önskar besöka.

Från vilken ålder behöver jag köpa biljett?
Alla barn från 2 år behöver en biljett.
Barn 0-1 år sitter i förälders knä och går in gratis.

Rekommenderad ålder för Paw Patrol Live?
Den rekommenderade åldern är 1-6 år, men Paw Patrol Live är en show som uppskattas av hela familjen. Vi älskar att se barn med sina föräldrar och far- och morföräldrar, alla tillsammans, kan se och njuta av showen. 

Kan jag göra ett återköp eller byta mina biljetter?
Köpta biljetter kan inte bytas eller återbetalas.

Finns det souvenirer att köpa på plats?
Ja, det finns en souvenirshop i anslutning till showen. 

Hur lång är showen?
Paw Patrol Live! håller på i 75 minuter, inklusive en paus på 15 minuter mitt i.

Hur dags bör jag vara på plats?
Dörrarna öppnar senast 45 minuter innan föreställningen startar. Vi rekommenderar dig att vara på plats i god tid.

Får jag ta med en kamera in?
Ja, vi vill inte att du ska missa chansen att fånga detta speciella ögonblick i ett barns liv! Professionell fotografering och videoupptagning är ej tillåtet utan skriftligt tillstånd från Nordic Exhibitions & Events AB. 

Samtycke fotografering.
I och med biljettköpet godkänner köparen att arrangör kan komma att ta bilder av publik under evenemanget och att dessa kan komma att användas i marknadsföringssyfte.

Var kan jag vända mig för mer information?
Vänligen kontakta oss på info@pawpatrollive.se vid frågor rörande föreställning. Vid specifika arenafrågor så som tillgänglighet vänligen besök repektive arenas hemsida eller biljettkontor.

Finns servering på arenan?
Ja, men utbudet och omfattning varierar beroende på arena.

NORRKÖPING

För övriga frågor, kontakta oss på info@pawpatrollive.se eller 011-26 50 50

sv_SE
en_GB sv_SE